Retki Peltosaaren kosteikkopuistoon su 09.09.2018 klo 16

Tervetuloa ensi sunnuntaina 9.9. klo 16 kaikille avoimelle ja ilmaiselle retkelle Peltosaaren kosteikkopuistoon! Tapaamispaikka on jäähallien ja työväentalomuseon välisellä paikoitusalueella. Aluksi on tarjolla Reilun kaupan kahvia, teetä tai lämmintä mehua. Retken vetää Cristian Laevuo yhdessä muiden yhdistysaktiivien kanssa. Riihimäellä on sunnuntaina ilmainen paikallisliikenne. Puistoa lähimpänä olevat linjojen 1 ja 3 pysäkit ovat läheisellä Väinö Sinisalon kadulla. Rautatieasemalta puistoon on asematunnelin kautta matkaa noin 700 metriä. Lämpimästi tervetuloa! ❤️

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/YfVTWr2A8d62

Retkelle on suositeltavaa vaelluskengät tai kumisaappaat! Suosittelemme myös osallistujille oman kestokupin/termosmukin mukaan ottamista, sillä pyrimme minimoimaan kertakäyttöastioiden käyttöä! ☕

(jatkuu kuvan jälkeen…)

Eilen illalla 5.9. veimme Riihimäen Eräpojat ohjaajineen lähiluontoretkelle Peltosaaren kosteikkopuistoon! Cristian Laevuo veti retken. Eräpojat pääsivät ensimmäisten joukossa testaamaan juuri ennen valmistuneita pitkospuuosuuden jäähallien puoleisen pään portaita, jotka yhdistyksen aktiivit olivat nikkaroineet!

Keräsimme matkan varrelta myös roskia. Sijainnista johtuen roskien valikoima on kovin kirjava. Ohessa kuva. Mm. tupakka-askeja ja nuuskarasioita löytyi enemmänkin. Kevyimpiä roskia kaupunkipuistoon saattaa helposti lentää eri puolilta myös tuulen mukana. Muistettakoon, että roskat kuuluu roskikseen, jolloin niitä ei löydy niille kuulumattomista paikoista ja niistä ei ole haitaksi ympäristön ekosysteemeille!

Kuvat: Tanja Sallanniemi (kuvat kosteikosta), Cristian Laevuo (kuva roskista)

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , , Read 170 articles by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto