16.08.2018 SUUNNITELTU SIENIRETKI PERUTTU!

”Kahden tunnin kanttissaalis” (Cristian Laevuo, 2015)

Torstaille 16.08.2018 suunniteltu sieniretkemme on peruttu kuivuuden vuoksi! 

Syyskuun sieniretken toteutumista odotellessa kerrottakoon, että seuraava retkemme on Lepakkoretki torstaina 30.08. Retkellä on säävaraus, sillä sateella lepakot eivät lennä. Retkestä tarkemmin lähiaikoina!

Loppukevään ja kesän retkistä on tulossa elokuussa kooste. Villiyrttiretkellä oli huimat 46 osallistujaa. Muillakin retkillä on ollut ihan mukavasti 10-20 osallistujaa. Peltosaaren pitkoksia uusittiin 04.-05.08. yhteensä seitsemän henkilön voimin! Nyt kosteikkopolun reitti on jälleen käveltävissä. 👍

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto