Perhosretki pyöräillen Kormun Ansalehtoon to 26.07.2018

Tervetuloa Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen kaikille avoimelle ja ilmaiselle, kesäiselle perhosretkelle Kormun Ansalehtoon torstaina 26.07.2018. Retken vetää perhosasiantuntija Markku Savolainen Maatalousympäristön päiväperhosseurannasta.

(HUOM! Retkellä on säävaraus, sillä sateisella säällä perhoset eivät lennä.) [Teksti jatkuu kuvan jälkeen]

Järjestämme retken ensisijaisesti torstaipyöräilynä, jonka lähtöpaikka on Sale Karavaanin parkkipaikka (Lasitehtaantie 63, Riihimäki). Kokoontumisaika parkkipaikalla on klo 17.30. Matkan pituus Sale  Karavaanilta Kormun Ansalehtoon (Kallelantie 427, Loppi) on n. 7,5 km. Ansalehtoon saavutaan kuuden maissa tai vähän sen jälkeen. Vaihtoehtoisesti matkaa Ansalehtoon voi suunnitella myös esim. kimppakyydeillä.

Muistattehan ottaa mukaan omat juomapullot ja mieluiten pientä (suolaista) evästäkin, sillä hyvän sään sattuessa voi olla hyvinkin kuuma.

Toivomme lisäksi jokaista osallistujaa ottamaan mukaan pienen pussin tavoitteena kerätä matkan varrelta vähintään yksi roska.

Kokoontumispaikka klo 17.30: https://goo.gl/maps/5VzT7TyqVnr
(Sale Karavaanin parkkipaikka, Lasitehtaantie 63, Riihimäki)

Retken kohde: https://goo.gl/maps/2VzduY5NGUL2
(Ansalehto, Kallelantie 427, Loppi)

Kuva: Neitoperhonen (Aglais io) [Riihimäen nimikkoperhonen]

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , Read 170 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto