Luonnonsuojeluliiton piirin syyskokous Riihimäellä Metsämielen siivin

Luonnonsuojeluliiton aktiivit järjestävät kautta aikain ensimmäistä kertaa Uudenmaan piirin syyskokouksen Riihimäellä ensi lauantaina 11.11. klo 15.30 alkaen. Kokouspaikka on Punaisen Talon eli ”Rautsikan” Pompoti. Kokouksessa hyväksytään mm. tulevan vuoden piirihallituksen kokoonpano, toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Kokousta edeltää klo 14.00 alkaen alustus Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen ja Uudenmaan piirin ajankohtaisista aiheista. Luonnonsuojeluasiantuntija Tapani Veistola avaa tulevaa vuotta ja piiri esittelee tulevaa toimintaansa. Luodaan myös lyhyt katsaus kuluneeseen Suomi 100 -juhlavuoteen. Alustusta ennen on etukäteen ilmoittautuneille kokousedustajille vegaani ruokailu.

Metsämieltä Sammalistossa

Suomen Luonnonsuojeluliitto täyttää ensi vuonna jo 80 vuotta. Juhlavuoden pääteemana tulee olemaan metsät. Uudenmaan piirissä, johon Riihimäen ja Hausjärven yhteinen paikallisyhdistys RSLY kuuluu, on jäseniä noin 10 000 eli kolmasosa liiton kaikista noin 30 000 jäsenestä. RSLY on perustettu vuonna 1975.
Kokousvieraat ja muut kiinnostuneet paikallisyhdistys toivottaa tervetulleiksi Riihimäelle kaikille avoimen Metsämieli-aiheisen retken myötä klo 11.30-12.45.

Retken kokoontuminen on Riihimäen rautatieaseman pääsisäänkäynnin edustalla ja suuntautuu siitä kaupunkikävelynä historialliseen Rautatienpuistoon. Retken oppaana toimii Metsämieli-ohjaaja, paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen  Anne Laine.

Subscribe / Share

Article by Harri

Authors bio is coming up shortly.

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto