Yölaulajakävely 25.5. ja muutakin

Punarinta.

Punarinta. Kuva: Sakari Savolainen

Koskaan ei ole liian myöhäistä. Ei edes ensi viikon torstaina. Sen tietävät ainakin yölaulajat. Hämärät kesäyöt ovat yllättävän pian ohi. Tule mukaan kuuntelemaan ja nauttimaan, mitä ääniä luonto suo.

Yölaulajaretken kokoontuminen on raviradan paikoitusalueella torstaina 25.5.2017 klo 22.00. Oppaana toimii Cristian Laevuo luonnonsuojeluyhdistyksestä yhteistyössä lintutieteellisen yhdistyksen (KHLY) kanssa.

www.rsly.net

Muista myös nämä:

– tänään lauantaina 20.5. on museoiden yö (17-22, ilmainen)
– Riihimäen siivoustalkoot 2.-28.5. (RSLY:n alue on Voimala-Piikinmäki; työ on meneillään; palkaksi saa hyvää mieltä)
– Vantaanjokitapahtuma 17.6. lapsiperheille Peltosaaressa (11-15, ilmainen)

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto