Vantaanjoki-tapahtuma 17.6.

Tule juhlimaan Peltosaareen Vantaanjoen luontohelmeä Eikka Ekoveikan kanssa!

Suomen Luonnonsuojeluliitto juhlistaa kesäistä luonnonpäivää Riihimäellä lauantaina 17.6.2017 lapsiperheille suunnatulla tapahtumalla Bad Segeberginpuistossa Peltosaaressa kello 11-15.

Lapsille suunnattu Eikka Ekoveikka -lastenteatteri on ympäristöä suojelemaan herättelevä telttatapahtuma. Pakettiautolla ja peräkärryllä liikkuva Pop Up –teatteri Turusta tulee päivän kunniaksi Riihimäelle. Yleisölle ilmaiset esitykset ovat kello 11 ja 12 puistoon pystytettävällä ulkoilmanäyttämöllä. Lisäksi esitysten jälkeen on Eikka Ekoveikka -työpaja 13.30, jossa lapset ja aikuiset pääsevät askartelemaan päivän aihepiiriin liittyen. Tapahtumaan on tulossa myös opastettuja luontopolkuja, Vantaanjoen vesinäytteiden ihmettelyä, vesitietoa sekä ilmaista tarjoilua.

Vantaanjoki kuuluu Suomen luonnonsuojeluliiton nimeämiin luontohelmiin ja on siten mukana myös Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumissa.

Vantaanjoki-juhlan järjestää Suomen luonnonsuojeluliitto yhteistyössä Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen ja Peltosaari-Seuran kanssa. Tapahtuman tukijana on Ekokem.
Pop Up -teatteri kuuluu Tiede- ja Taideosuuskunta Tenhon toimintaan, jota tukee Suomen kulttuurirahasto.

Tervetuloa
Riihimäen Seudun Luonnonsuojeluyhdistys

 

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , Read 169 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto