Muistutus maakuntakaavasta

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/np53546/domains/rsly.net/public_html/wordpress/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 395

Luonnonsuojeluyhdistys teki muistutuksen maakuntakaavaehdotuksesta Maakuntakaava 2040:

Tietarve Launonen – Herajoki, eteläinen kehätie: Uuden tiestön tarve harkittava, onko järkevää luoda uutta ylläpitokuormaa. Vanhoista väyläinvestoinneista mieluummin tehoja irti; sisempää kehää ja kokoojaväyliä käyttäen selvitään arvioidusta kohtuullisesta liikenteen volyymilisäyksestä.
Moottoritien länsipuolinen asuinaluevaraus (Riutta/Kalmu): ei satelliitteja kaupunkirakenteen ulkopuolelle. Keskitetään infrastruktuurin ääreen taajama-alueelle ja radan varteen, sijoittelulla saavutettavuutta paremmaksi ja hiilijalanjälkeä pienemmäksi. Megatrendinä on siirtyminen pois haja-alueilta kaupunkirakenteen ääreen tiiviimpään asumismuotoon, joka tulisi huomioida.
Suojelualueet yleiskaavan mukaisiksi: Paarijoki ja Hatlammi ainakin puuttuvat.
Ekologiset käytävät pohjoiseen ja etelään vähintään yleiskaavan mukaisiksi, moottoritien ylitys/alitus käytäviä vahvoiksi suosituksiksi.
Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen puolesta

Harri Heinonen
Puheenjohtaja


Arkiston vastaavat:

Muistutus yleiskaavasta,
Muistutus Kanta-Hämeen 2. vaihemaakuntakaavan ehdotuksesta,
Muistutus/mielipide Ympäristölupahakemuksesta, Hakija Ekokem Oy,
Valitus Länsitien puistoalueen asemakaavan muutosta koskevaa päätöstä koskien

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto