Sieniretki — torstaikävely

1.9.2016, torstaina, kello 18.00 alkaa torstaikävely sieniretken merkeissä Teerimäenkadun ja Teerikadun risteyksestä (kulje Uhkolan Kioskin ohi Teerimäenkadun päähän). Vetäjänä toimii Mikko Kalliokoski luonnonsuojeluyhdistyksestä. Painotus retkellä on ruokasienissä. Satotilanne on vaihteleva ja mielenkiintoinen, vaihdellen alueittain. Tervetuloa kaikki sienistä kiinnostuneet!

Syksyn sienisatoa

Syksyn sienisatoa, kuva: Sakari Savolainen

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys

Yksi kommentti

 1. Jouni Siika-aho sanoo:

  Hei,
  kiitos eilisestä (1.9.2016) sieniretkestä ja Mikon asiantuntevasta opastamisesta!
  Mikko kertoi voivansa lähettää kehittämänsä sieniasteikon s-postilla.
  Olisi kiva saada tutustua sitäkin kautta sienien maailmaan.
  t. Jouni

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto