Yhdistys Erämessuilla 9. – 12.6.

Yhdistys alueella

Löydät meidät nuotiopiiristä Pohjolanrinteen koulun takaseinustalta. Messuosasto on pystytetty yhteistyössä Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen ja Lopen Luonnonystävien kanssa.

Päivystäjät ovat paikalla to 11 – 19, pe 11 – 19, la 10 – 18 ja su 10 – 18

Yhdistyksellä on messupiste myös Sammalistonsuon lintukosteikolla. Lauantaina 11.6. Sammaliston kosteikko on messujen etäpiste ja silloin paikalliset yhdistykset kertovat toiminnastaan ja alueen eläimistöstä. Lisäksi kävijät pääsevät kokeilemaan optiikkaa oikeassa ympäristössä. Mukana on mm. Kanta-Hämeen lintutieteellinen yhdistys, Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys, Suomen Metsästäjäliitto ja Suomen Noutajakoirajärjestö.
Tapahtuma on maksuton ja sopii hyvin myös lapsiperheille. Kosteikolle voi ottaa mukaan omat eväät tai ostaa juotavaa ja pientä purtavaa alueen väliaikaisesta kahvilapisteestä. Kekkilän omistama alue sijaitsee kantatie 54 varrella. Sinne ei voi tulla omalla autolla, vaan messuilta on maksuton non-stop linja-autokuljetus. Tapahtuma-aika on klo 11-17.

Tervetuloa jutustelemaan!

www.eramessut.fi/

Subscribe / Share

Article by Harri

Authors bio is coming up shortly.

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto