Suomen luonnon päivä 29.8.2015 Hatlamminmäellä

Lauantaina 29.8.2015  klo 10.30-15 on Riihi­mäellä Suomen luonnonsuojeluliiton Suomen luonnon päivän päätapahtuma, lähtöpaikkana Ekokemin tehdasalue Kuulojantie 1, josta opastus Talteentielle Hatlamminmäen perhetapahtumaan.

Riihimäen Nuorisoteatterin Peikkojen perässä –esitys tutustuttaa Hatlamminmä­en haltijoihin noin 1,5 kilometrin lenkillä. Polulle ilmoittaudutaan Talteentien infopis­teessä, max. 30 henkilöä/esitys. Opastetut kierrokset lähtevät klo 11 ja 13. Opastettu linturetki (ei vaadi ennakkoon il­moittautumista) lähtee samasta infopaikasta kello 11 eri reitille. Lisäksi lapsille on kasvomaalausta (klo 10:30 – 13:30), ja koko tapahtuman ajan on lähellä metsänhaltijan rasti luontoih­meineen. Mukana rastilla myös Muumien retkikoulu! Norppahahmo seikkailee vieraiden joukossa. Ohjelma ja mehu- ja kahvitarjoilu ovat osallistujille ilmaiset. Jaossa myös norppail­mapalloja!

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Luonnonsuojeluliitto yhteistyössä Ekoke­min, Riihimäen Nuorisoteatterin, Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen ja Riihiladun kanssa. Linturetken vetävät lintuharrastajat.

Suomen luonnon päivänä juhlistetaan ainutlaatuista suomalaista luontoamme. Riihimäellä juhlapaikkana on seudun upein ja korkein kallio, aivan Hatlamminsuon vieressä.

Pyörillä voi tulla Talteentietä suoraan tapahtumapaikalle. Sinne ei autoja mahdu, joten autolla tulijat voivat tulla ainoastaan Kantatie 54:ää Ekokemin parkkipaikalle, Kuulojantie 1:een, josta on 10 minuutin kävelymatka tapahtumapaikalle. Tule ja tuo tuttusikin!

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , Read 169 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto