Tervetulloo talvilintukävelylle lauantaina 7.2. kello 10.00!

Kuluva talvi on ollut linnustollisesti erittäin mielenkiintoinen: paras marjalintuvuosi pariinkymmeneen vuoteen ja lisäksi pähkinänakkeleita on ollut paljon liikkeellä. Marjalinnuista erityisesti mustarastaita, tilhiä ja räkättirastaita on paljon ja kulorastaan, punakylkirastaan, laulurastaan sekä kottaraisenkin näkeminen on aivan mahdollista. Tämän vuoden erityispiirre on lisäksi punarintojen jääminen talvehtimaan suurin määrin. Riihimäellä on poikkeuksellisesti talvehtinut myös pähkinähakkeja sekä vuorihemppoja.

Varpuspöllön voi kohdata myös kaupungissa. Kuva: Martti Rajamäki

Ensi lauantaina ,7.2., järjestämme talvilintukävelyn välillä Ilomäki-Sipusaari-Juppala-Sammalisto. Reitin pituus on osallistujista riippuen neljä kilometriä tai vähemmän ja kestää 1,5-2 h. Lähtö on Ilomäentien ja Peuranpolun risteyksestä kello 10.00. Vetäjänä toimii RSLY:n sekä KHLY:n aktiivi ja pariin linnustoselvitykseen osallistunut Martti Rajamäki. Martti Rajamäen nu7mero on 044-0199128.

Retkelle kannattaa varustautua maastoretkeilyyn sopivin vaattein.

Subscribe / Share

Article by Martti

Authors bio is coming up shortly.
Martti tagged this post with: , , , , Read 27 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto