Koululaisten linturalli ke 21.1

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/np53546/domains/rsly.net/public_html/wordpress/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/includes.php on line 395

Jokavuotinen RSLY:n ja KHLY:n  koululaisten/opiskelijoiden linturalli kisataan perinteiseen tapaan tammikuun kolmantena keskiviikkona. Kilpa on tarkoitettu ala- ja yläkoululaisille seä lukiolaisille. Siihen on vuosittain ilmoittautunut useita joukkueita, ala-asteelaisiakin.

Lintutalvi on ollut sangen mielenkiintoinen ja esimerkiksi talvehtivia marjalintuja on vielä runsaasti Etelä-Suomessa. Pähkinänakkeleitakin on melko paljon. Pelloilla voi nähdä erilaisia haukkoja kuten tuuli- ja hiirihaukkoja.

Lisätietoja Martti Rajamäeltä

puh. 044-0199128

martti.rajamaki@gmail.com


Arkiston vastaavat:

Linturalli 20.1.2016,
Linturalli järjestettiin kymmenennen kerran,
Haukkoja pelloilla,
Kevään skitsofreniaa

Subscribe / Share

Article by Martti

Authors bio is coming up shortly.

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto

Viimeisimmät kommentit