Koe talvilinnut RSLY:n kävelyssä 7.12. kello 13.00

Kuluva talvi on linnustollisesti erittäin mielenkiintoinen ainakin Etelä-Suomessa: paras marjalintuvuosi pariinkymmeneen vuoteen sekä esimerkiksi pähkinänakkeleita on ollut paljon liikkeellä. Marjalinnuista erilaisia rastaita, kuten punakylki- ja kulorastaita ja kottaraisia voi nähdä rastasparvissa. Taviokuurnia on havaittu myös kohtuullisen paljon, tilhet ovat vasta tulossa.

Ensi sunnuntaina 7.12. järjestämme talvilintukävelyn välillä Ilomäki-Sipusaari-Juppala-Sammalisto. Reitin pituus on osallistujista riippuen noin 4 kilometriä tai vähemmän ja kestää 1,5 – 2 h. Lähtö on Ilomäentien ja Peuranpolun risteyksestä kello 13.00. Vetäjänä toimii yhdistyksen pj, pariin linnustoselvitykseen osallistunut sekä KHLY:n aktiivi Martti Rajamäki. Retkelle kannattaa varustautua hyvin maastokengin sekä vaattein, sillä halutessa voidaan liikkua melko vaativissakin kaupunkiluontokohteissa kuten joutomailla.

Subscribe / Share

Article by Martti

Authors bio is coming up shortly.
Martti tagged this post with: , , , , , , , Read 27 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto