Suomen luonnon päivän jälkitunnelmia

Metsä- Mörri

Nuttu nurin- onni oikein luontoseikkailu kokosi huikean yleisömäärän Riihimäellä. Molemmat opastetut kierrokset ”ylibuukattiin”, ja siltikään kaikki eivät mahtuneet mukaan. Onneksi Tapiola-majan pihalta lähti myös opastettu Metsämörri- ja haltiateemainen luontopolku, joka sai myös suuren suosion.
Kaikkiaan päivän aikana opastetuille seikkailupolulle ja mörripolulle tai muuten vain tapahtuman tunnelmasta nautti arviolta 300 kävijää. Juhlapäivän kunniaksi kävijöille oli myös ilmainen kahvi- ja omenapiirakkatarjoilu. Tapahtuman järjestivät Suomen luonnonsuojeluliitto, Riihimäen seudun luonnononsuojeluyhdistys ja Riihimäen Nuorisoteatteri. Tapahtuman tukijana toimi Ekokem.

Ohessa kuvia tapahtumasta, sekä Nuttu nurin- onni oikein -polulta että Hatlamminsuon Metsämörri- ja suoluontopolulta.

Kuvat:Tero Malinen.


Arkiston vastaavat:

No related posts.

Subscribe / Share

Article by Harri

Authors bio is coming up shortly.

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto

Viimeisimmät kommentit