Sieniretkelle Vahteristoon

Torstaina sienimetsälle! Torstaina järjestetään sieniretki Vahteristoon.

Lähtö Teerimäenkadun päästä kello 17.00. Vetäjänä Kauko Köykkäri.

Nyt on juuri paras sienisesonki päällä. Monin paikoin Suomea on kerätty paikoin hyvinkin paljon sieniä. Tällä hetkellä metsistä voi löytää paljon mm. kantarelleja, mustatatorvisieniä ja erilaisia tatteja.

Retki kuuluu Riihimäki-Seuran kanssa yhdessä järjestettäviun torstaikävelyihin.

Subscribe / Share

Article by Martti

Authors bio is coming up shortly.
Martti tagged this post with: , Read 27 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto