Nuttu nurin, onni oikein – koko perheen luontoseikkailu 30.8.

Riihimäellä 30.8.

Uskallatko luonnonhenkien kanssa luontoseikkailuun Riihimäen Hatlamminsuon metsäisiin maisemiin? Jos vastaat kyllä, lähde mukaan Riihimäen Nuorisoteatterin ja Luonnonsuojeluliiton sekä Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen Suomen luonnon juhlapäivän luontoseikkailuun.  Tapahtuman tukijana on Ekokem. Tapahtuma on suunnattu lapsiperheille ja muillekin lapsenmielisille.

Riihimäen Nuorisoteatterin Farssitrilogia-ryhmän esityksellisellä seikkailupolulla osallistujat pääsevät ratkomaan pieniä tehtäviä ja auttamaan sekaisin mennyttä luontoa muun muassa metsänkuninkaan Tapion ja rouvansa Mielikin johdolla. Hatlamminsuon lumoavissa maisemissa tutustutaan myös muihin suomalaisiin taruolentoihin ja metsän henkiin.

Polku kulkee luonnonsuojelualueen vähemmän tallattuja reittejä, joten vaunuilla tai pyörätuoleilla ei matkaan valitettavasti voi lähteä. Kumisaappaat sen sijaan kannattaa ottaa mukaan.

Rastipolku käynnistyy parkkipaikalta kello 11.05 ja kello 13. Kierros kestää reilun tunnin. Mukaan molemmille kierroksille on ennakkoilmoittautuminen paikan päällä alkaen kello 10.30.

Polulle otetaan noin 30 henkilöä, joten jos mukaan ei mahdu, ei hätää:

Kello 11.15 alkaa opastettu Metsämörri- ja Haltiateemainen  luontopolku majan pihasta. Polun alkuosassa on lapsiperheille Metsämörri-tehtäviä, opastajana Sirpa Parviainen Riihiladusta. Polku jatkuu luonnonhenkien teemalla, oppaana Tarja Heikkonenluonnonsuojeluyhdistyksestä. Polulla voi olla mukana alkuosan tai koko luontopolun, jossa kuljetaan pitkospuilla.

Majan pihassa on Serkusten POP UP -kahvila, jossa on  tarjolla maksutta mehua, kahvia ja naposteltavaa,  niin kauan kuin tarjottavaa riittää. Mahdollisuus nauttia myös nuotiokahvit laavulla ja paistaa tikkupullaa sekä nauttia omia eväitä.

Omatoimisesti voi käydä kiertämässä myös Hatlamminsuon luontopolun.Tapahtuma on ilmainen.

Lähtöpaikkana on Kiskon majan Tapiolan piha, Hiihtomajantie 105.

Ohjelma 30.8. Tapiolan pihassa:
10.30 alkaen ilmoittautuminen Nuttu nurin- onni oikein seikkailuhin (lähdöt klo 11.05 ja 13), infokatoksessa, osallistujat saavat puffettilipun, myös muut tapahtumaan osallistujat voivat käydä hakemassa puffettilippuja, joilla saa kahvia/mehua/pullaa
11.00 tapahtuman avaus
11. 05 lähtö majan pihasta Nuttu nurin- onni oikein -seikkailupolulle
11.15 lähtö majan pihasta Metsämörri- ja haltijapolulle oppaiden kera, reitti kulkee merkityllä luontopolulla osaksi pitkospuilla (ei vaadi ennakkoilmoittautumista)
13.00 lähtö majan pihasta Nuttu nurin -onni oikein -seikkailupolulle
10.30-15 majan pihassa infoteltta, jossa lehtiä, esitteitä, ilmoittautuminen ja puffettilippujen jako, pihapiirissä päivystää myös Riihimäen SPR
10.30-15 majan pihassa Serkusten POP UP -puffetti

Parkkipaikkojen rajallisuuden vuoksi toivomme, että mahdollisimman moni tulisi paikalle joko kimppakyydillä tai polkupyörillä. Paikalla on liikenteenohjaus.

Tervetuloa mukaan juhlimaan Suomen luontoa!

Lisätietoja:
Tarja Heikkonen, 050 347 0151
Suomen luonnonsuojeluliitto/Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys, mukana myös Lopen Luonnonystävät

Subscribe / Share

Article by Harri

Authors bio is coming up shortly.
Harri tagged this post with: , , , , , , Read 44 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto