Yölaulajaretkelle Herajoelle 5.6.

Torstaina 5.6. retkeillään Herajoen vedenottamon maastossa ja kuulostellaan yölaulajia. Herajoen vedenotaamon alue on Riihimäen monipuolisimpia yälaulajakohteita. Se on pienipiirteistä niitty- ja peltomaisemaa, missä on myös vesistön rantaa. Kesäkuun alussa monet yölaulajat ovat hyvin äänessä. Herajoella voi kuulla hyvin luhta- ja viitakerttusia, penssasirkkalintuja, satakieliä sekä yllättävän hyvin myös ruisrääkkiä. Retken vetäjänä toimii Ari Lehtinen. Lähtö retkelle on Herajoen vedenottamolta klo 22.00. Karttalinkki alueelle http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=Herajoen+vedenottamo&srs=EPSG%3A3067&y=6732612&x=377604&lang=fi.

Herajoen vedenottamon pelloilla voi kuulla esimerkiksi useita ruisrääkkiä. Kuva: Martti Rajamäki


Arkiston vastaavat:

VIERASBLOGI: Riihimäen Osuuspankin aukkohakkuu Oitin taajama-alueelle,
Kevään skitsofreniaa

Subscribe / Share

Article by Martti

Authors bio is coming up shortly.

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto

Viimeisimmät kommentit