Torstaina retkeillään Huhtimossa

Ensi torstaina 15.5. retkeillään Huhtimon alueella, minne on rakenteilla tie. Tienrakennushanke on herättänyt suurta pettymystä ja vastarintaa etenkin alueen asukkaissa ja lehdissäkin se on ollut kiitettävästi esillä. Huhtimon alue on ollut ennen luonnontilaisimpia suuria kohteita Riihimäen keskustan lähellä. Alueella on yhä melko paljon luontoarvoja varsinkin lähiluontokohteena. Paikalla on pieni lampi ja siitä lähtevä kaunis oja. Sieltä on löytynyt esimerkiksi heikosti tunnettu ilmeisesti vaatelias pieni kotelosieni korukarvakka (Neodasyscypha cerina)

Lampi joulukuussa 2013. Kuva: Martti Rajamäki

. Lähtö Huhtimonkadun ja Mesikadun risteyksestä kello 18.00. Vetäjänä Martti Rajamäki. 


Retki kuuluu Riihimäki-Seuran kanssa järjestettäviin torstaikävelyihin.

Lisätietoja retkestä Martti Rajamäeltä +358440199128.

Subscribe / Share

Article by Martti

Authors bio is coming up shortly.
Martti tagged this post with: , Read 27 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto