Iiris Kalliola kertoo luontokirjoistaan 12.2.2014 Riihimäen kirjastossa

Valtakunnallisen luonto- ja ympäristöviikon kunniaksi Riihimäen kirjastossa vierailee keskiviikkona 12.2.2014  hyvinkääläinen tietokirjailija Iiris Kalliola.
Hän kertoo, miten lähiluonto, kaupunkilähiöt, kesämökkiä ympäröivät kuusimetsät sekä Karibian ja Afrikan maisemat ovat vaikuttaneet kirjoitustyöhön.
Kalliola on kirjoittanut muun muassa teokset Kaukomatkaajan luontoharmeja, Lasten oma kotieläinkirja, Kiireestä kantapäähän, Kumipallosta lasi-ikkunaan, Luonnon jäljillä ja yhdessä Lasse J. Laineen kanssa Suomen lasten luontokirjan, joka valittiin WWF:n Vuoden 2010 luontokirjaksi.
Kalliolan viimeisin teos, Luontoillan seitsemän veljestä, kertoo suositun radio- ja televisio-ohjelman alkuperäisestä asiantuntijakaartista.
Luonto on tietokirjailijalle ehtymätön aarreaitta, hyvän mielen ja terveyden lähde.

Tilaisuuden järjestävät Riihimäen kirjasto ja Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys. Tilaisuus pidetään Samuli Parosen salissa 12.2. klo 18-19. Ennen tilaisuuden alkua salissa on esillä Tarinoita metsästä -lyhytelokuvia.
Luontoviikolla 10-15.2. Riihimäen kirjastossa ja Oitin kirjastossa on esillä Luonnonsuojelija-lehteä ja yhdistyksen esitteitä. Uusia jäseniä kaivattaisiin lisää. Yhdistys tarjoaa tietoa ja mukavaa toimintaa tapahtumista erilaisiin retkiin.

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: Read 169 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto