Retki Honkalanmäelle

Kevätlinnunherneen voi nähdä Honkalamäellä kukkimassa. Kuva:Martti Rajamäki

Torstaina 13.6. retkeillään Honkalanmäellä. Tutustumme tähän yhteen Pohjois-Riihimäen suosituimmista virkistyskohteista. Retkellä katselemme luontoa ja nautimme sen esteettisistä arvoista. Aluetta uhkaa rakentaminen. Honkalanmäen-Kirveskallion alueella on melko rikas kasvisto, ja siellä voi tavata muun muassa tähtitalvikin.

Retken vetäjänä toimii Mikko Kalliokoski, jolle maasto on tullut tutuksi koirien ulkoiluttamisen kautta. Retkelle lähdetään kello 18.00 ABC:n parkkipaikalta sisäänajokulmasta. Retkelle kannattaa ottaa mukaan hyvät kengät.

Retki kuuluu Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen ja Riihimäki-Seuran järjestämiin torstaikävelyihin.

Subscribe / Share

Article by Martti

Authors bio is coming up shortly.
Martti tagged this post with: , , Read 27 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto