Valokuvaesityksiä talvilinnuista ja Lapista

Kuusitiainen. Kuva: Kari Paukola

Kuusitiainen. Kuva: Kari Paukola

Keskiviikkona 27.2. päästään Riihimäellä näkemään luontokuvia kahden esityksen voimin.

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestämässä yleisötilaisuudessa ensimmäisenä valokuviaan näyttää loppilainen harrastajaluontokuvaaja Kari Paukola. Paukola on kuvannut upean sarjan kuvia talviruokinnan linnuista. Kuvien näyttämisen ohessa Paukola kertoo miten kuvaa lintuja ja millaisia kuvausjärjestelyitä kuvien taustalta löytyy. Tämän jälkeen riihimäkeläinen Sakari Savolainen näyttää valokuvia Lapinreissuiltaan Lapin maisemista ja luonnosta.

Valokuvaesitykset järjestetään Mäkikujan 15 kerhokeskuksessa klo 18 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuuden jälkeen pidetään Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous.

Lisätiedot. Petri Mäkelä 040-754 6966, www.rsly.net

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , , , Read 169 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto