Kosteikkopuistossa talkoot su 30.9. klo 10

Kuva: Petri Mäkelä

Nyt olisi lyhyellä varoitusajalla konkreettista työtä tarjolla, nimittäin talkootyötä! Peltosaaren kosteikkopuiston pitkospuupolku on päässyt monin paikoin luvattoman huonoon kuntoon. Käytännössä polku on kulkukelvoton. Tilanteeseen tulee muutos!

Huomenna eli sunnuntaina 30.9. klo 10 pidetään kosteikkopuistossa pitkospuutalkoot, joiden tarkoituksena on kunnostaa polku käyttökuntoon. Mukaan kaikki kynnelle kykenevät!

Talkoilla ei ole säävarausta, jote sadetakit mukaan jos/kun sataa. Saappaat ovat välttämättömät. Myös oman vasaran tai vastaavan, jolla 9-10 tuuman rautanaulojen hakkaaminen luonnistuu, voi ottaa mukaan. Pelkästään lankkujen kantoapukin on tarpeen.

Lisätiedot: 040-754 6966

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , Read 170 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto