Koko perheen torstairetki Paalijärvelle 2.8.

Paalijärven rannan kukkia ihastelemassa Tanja Siimessalmi, Eikka ja Lyyti. Kuva: Tarja Heikkonen

Nuuskamuikkunen kumppaneineen johdattelee Paaljärven luonnon saloihin koko perheen torstaikävelyllä 2.8. kello 18 alkaen Paalijärven uimarannan parkkipaikalta.

Luvassa on metsäseikkailua mesiangervoviidakossa, kurkotusta lintutorniin sekä rantaseikkailua, jossa tutustutaan rannan kasveihin, pidetään kukkien missikisat ja nähdään myös järven vedenalaisia asukkaita eli kaloja. Tarjolla on myös tietoa Paalijärven tilasta.Riihi-Ladun maja on avoinna tarjoten nokipannukahvit.

Nuotio on myös käytössä, jos haluaa grillailla omia eväitä.

Nuuskamuikkusena hyörii Tarja Heikkonen ja leikkejä ohjaa Tanja Siimessalmi Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksestä. Paalijärvestä kertoilee Tapani Kohonen.

Tilaisuus on kaikille kiinnostuneille avoin ja ilmainen. Metsäkävelyä varten kannattaa varautua pitkillä housuilla ja vedenpitäväillä kengillä. Tapahtuma kestää noin puolitoista tuntia.

Lisätietoja:

Tarja Heikkonen 050 347 0151

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , Read 1 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto