Torstairetket 2012

Sieniretki tehdään Vatsiaan 30.8. Kuva: Petri Mäkelä

Sieniretki tehdään Vatsiaan 30.8. Kuva: Petri Mäkelä

Perinteiset Torstaikävelyt järjestävät yhteistyössä Riihimäki-Seura ry ja Riihimäen seudun luonnonsuojelu-yhdistys ry. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kaupunkilaiset. Kävelyt alkavat klo 18, ellei toisin mainita. Ne kestävät 1-1½ tuntia.

24.5. Kadonneiden Peltolan, Huhtimon ja Kokon torppien jäljillä. Mikko Järvinen. Pyöräretki on jatkoa huhtikuiselle Torstaitarinalle. Kokoontuminen varuskunnan etukasarmin vanhojen portinpylväiden luona, Istuinkiven sillasta noin 50 m Huhtimoon päin.
31.5. Yölaulajaretki Juppalanlammen maastoon. Lähtö klo 22 raviradan parkkipaikalta. Oppaana lintuharrastaja Alssi Niskanen.
7.6. Retki Hatlamminmäelle. Lähtö Talteentien päästä. Huonon pysäköintitilan vuoksi kimppakyydit ja kulku jalan tai pyörällä suotavaa. Oppaana Tarja Heikkonen.
14.6. Peltosaari uudistuu. Oppaina kaavoituspäällikkö Raija Niemi, projektipäällikkö Irene Väkevä-Harjula ja asumiskoordinaattori Jonna Kanerva Peltosaari- projektista sekä Peltosaari parlamentin edustajia. Lähtö entiseltä ”Ärrältä” (Telluskatu 1-3).
17.6. Su HUOM! SUNNUNTAI
Luonnonkukkapäivän retki Karoliinanojalle Uramoon. Lähtö Kontiontien K-Market Otson pihasta klo 10. Oppaina kasviasiantuntijat Virpi Lyytimäki ja Martti Rajamäki sekä ojan historiaa tuntevia paikallisia asukkaita.
21.6. – Kesätauko
2.8. Perheretki Paalijärvelle. Kokoontuminen uimarannan parkkipaikalla. Oppaina Tarja Heikkonen ja Tanja Siimessalmi.
9.8. Riihimäen pankkihistoriaa, FT Timo Salminen. Kansallis-Osake-Pankki, Maakunta-Pankki, Riihimäen Säästöpankki, Antrean Osuuskassa… Mikä, missä, milloin? Pankit ja niiden talot Riihimäellä 1900-luvulla. Yleisön omat pankkimuistot ovat erittäin tervetulleita. Lähtö Vihreän talon (ent. Paloheimon virkailijakerhon) edestä, Pohjoinen Asemakatu 1.
16.8. Hautausmaakierros. Erityisteemana on Riihimäen hautausmaan sotilashaudat. Kokoontuminen Kappelikirkon luona. Oppaana eversti evp. Seppo Uro ja Kalervo Huttunen.
23.8. Lepakkoretki Peltosaaren Bad Segebergin puistoon ja Vantaanjoen varrelle. Kokoontuminen klo 21 Bad Segebergin puistossa. Oppaana lepakkoasian-tuntija Olli Haukkovaara.
30.8. Sieniretki Vatsiaan. Lähtöpaikka on Vatsiantien ja Metsokalliontien risteys. Pysäköintiopastus paikan päällä. Oppaina sieniharrastajat Erkki Holttinen ja Martti Rajamäki.
6.9. Riihimäen liikunta- ja urheilupaikat, osa Euroopan rakennusperintöpäivän viettoa Riihimäellä. Vetäjinä ent. urheilijat Reijo Koivu ja Pekka Vasala sekä ent. urheilumies Jorma Samuelsson. Lähtö kävelylle Vesitornin juurelta.

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , Read 167 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto