Ympäristöpalkinto Alssi Niskaselle linnustotyöstä

Ympäristöpalkinto 2011 - palkinnonjako

Alssi Niskanen sai palkinnoksi Mika Honkalinnan vastikään ilmestyneen valokuvateoksen Suuri pöllö. Vasemmalla Alssi, oikealla yhdistyksen pj. Petri Mäkelä. Kuva Seppo Salli

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys myönsi syyskokouksessaan 26.10. vuoden 2011 ympäristöpalkinnon lintuharrastaja Alssi Niskaselle vuosien mittaisesta työstä linnuston ja lintuharrastauksen hyväksi. Kunniamaininta myönnettiin Minna Sieväselle esimerkillisestä ja rohkeasta kansalaisaktiivisuudesta Oitin Valun alueen lähimetsän suojelemisen puolesta.

Alssi Niskanen on toiminut lintuharrastajana niin Kanta-Hämeen lintutieteellisen yhdistyksen puheenjohtajana kuin yksityishenkilönä. Hän on toiminut mm. linnustoasiantuntijana eri yhteyksissä, antanut ympäristövalitusta monissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa linturalleja, retkiä ja kouluja myöten. Luonnonsuojeluyhdistyksen kanssa hän on ollut luomassa mm. Riihimäen koulujen linturalli –tapahtumaa. Niskanen itse korostaa etenkin lasten ja nuorten parissa tehdyn opetus- ja valistustyön tärkeyttä.

-Alssin kaltaisia aktiivisia ja toiminnassaan monipuolisia lintuharrastajia tarvitaan lisää, toteaa luonnonsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Petri Mäkelä.

Palkinnolla halutaan kannustaa yksityisiä henkilöitä ja yhteisöjä toimimaan ennakkoluulottomasti luonnon ja ympäristön hyväksi. Palkintoraatina toimi luonnonsuojeluyhdistyksen hallitus.

Syyskokouksessa valittiin luonnonsuojeluyhdistyksen vuoden 2012 hallitus. Puheenjohtajana jatkaa Petri Mäkelä, jäseniksi valittiin Tanja Siimessalmi, Martti Rajamäki, Jorma Nieminen, Harri Heinonen, Tarja Heikkonen ja Kai Räikkönen, varajäseniksi valittiin Seppo Salli, Sakari Savolainen ja Marja Lukkaroinen.

Lisätiedot: 040-754 6966

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , , Read 168 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto