Jäsenkirje 2/2011

Jäsenkirje 2/2011_kansi

Jäsenkirje 2/2011_kansi

Artikkeleita jäsenkirjeestä:

Mervi Vainio: Muutonseurantaretki Sammalistonsuolla
Sakari Savolainen: Tuulihaukkojen rengastusta Riihimäellä – Avustajan raportti

Nettijatkot:
Tarja Heikkonen: Punainen kirja: Joka kymmenes laji uhanalainen
Ilpo Mannerkoski: Suomen lajien uhanalaisuus – Punainen kirja 2010
(Esitelmä Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen kevätkokouksessa -24.2.2011)

Avaa koko jäsenkirje…

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , Read 169 articles by

2 Kommenttia

  1. Marja Lukkaroinen sanoo:

    Asaematapahtumassa eräs rouva hertoi hauskasti miten siilipoikanen tuli usein norkoilemaan heidän uklo-oven kynnykselle. He ottivat alipainoisen siilin talvehtimaan sisälle. Se teki pesän kylppäriin ja kahden kuukauden päästä siili raahasi rätit kylppärin ovelle. Rouva ymmärsi heti, että ne kaipasitvat pesua. Mieskin jätti usein likaiset vaatteensa kylppärin lattialle. Pyykkikoneen ja kuivauksen jälkeen rätit pantiin taas lattialle. Siili teki innolla pöntön taakse uuden pesän. Siili on siis siisti eläin. Kevään koittaessa siili painoi jo melkein puolikiloa. Se jäi asumaan heidän puutarhaansa kesäksi eikä syksyllä pyrkinyt sisälle, mutta kesällä he tapasit usein. Rouva väitti, että se oppi tuntemaan nimensä. Marja

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto