Perheretki Lopen Palolammille la 8.10.

Retkellä voi kysyä mm. sienten tunnistuksesta. Suppilovahverot. Kuva: Miika Silfverberg (Flickr)

Retkellä voi kysyä mm. sienten tunnistuksesta. Suppilovahverot. Kuva: Miika Silfverberg (Flickr)

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestää lauantaina 8.10. ilmaisen koko perheen retken Lopen Palolammille. Retkelle on edestakainen bussikyyditys.

Lähtö on rautatieaseman Peltosaaren puoleisen parkkialueen pohjoispäädystä klo 9. Paikalle on hyvä tulla hieman aiemmin. Mukaan mahtuu max 30 henkilöä. Paluu viimeistään klo 15.

Mukaan omat eväät ja sään mukainen vaatetus.

Oppaana toimii loppelainen Erkki Holttinen, jonka johdolla ihaillaan maisemia ja tunnistetaan mm. matkalla tavattavia sieniä. Eväät syödään Palolammin leirialueella. Makkaranpaistoa varten alueelta löytyy tulentekopaikka. Retkellä kävellään rauhalliseen tahtiin 4 tunnin aikana yhteensä n.3km. Bussilta leirialueelle on n.1km.

Palolampi on kirkasvetinen erämaarantainen lampi, jota ympäröi kangasmetsä. Leirialue on varattu partiolaisten ja muiden ryhmien käyttöön. Alueelta on lyhyt matka myös Luutasuolle ja Komion luonnonsuojelualueelle.

Luonnonsuojeluyhdistys kannustaa lapsia ja perheitä luontoon. Yhdistys on pitänyt lapsille luontokerhoa vuodesta 1996 lähtien. Tällä hetkellä kerho on tauolla sillä uutta vetäjää etsitään. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä luonnonsuojeluyhdistykseen.

Lisätietoja
Petri Mäkelä, 040-7546 966, www.rsly.net

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , , Read 169 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto