Sieniretki Vahteristoon 1.9. klo 17

Valkokärpässieni on kaunis, mutta tappavan myrkyllinen Kuva: Martti Rajamäki

Valkokärpässieni on kaunis, mutta tappavan myrkyllinen. Kuva: Martti Rajamäki

Opastettu sieniretki järjestetään Vahteristoon torstaina 1.9. Oppaana toimii Riihimäen seudun sienikerhon puheenjohtaja Erkki Holttinen. Lähtö on Teerimäenkadun loppupään parkkipaikalta klo 17.00. Muista pukeutua sään mukaan.

Alkusyksy on etenkin haperoiden, tattien ja kantarellien aikaa, mutta esimerkiksi karvarouskujakin voi jo löytää. Kannattaa kuitenkin varoa, sillä myrkyllisistä sienistä esimerkiksi puna- ja valkokärpässienet sekä pulkkosienet ovat myös nousseet. Riihimäellä sienisato on ollut kohtalainen tänä vuonna.

Retki kuuluu Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen sekä Riihimäki-seuran järjestämiin torstaikävelyihin.

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , , Read 169 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto