Sudenkorentoretki Sammalistonsuolle 16.6. klo 18

Liitokorento. Kuva: Jouni Tuohimaa

Liitokorento. Kuva: Jouni Tuohimaa

Torstaina 16.6. klo 18 järjestetään sudenkorentoretki Sammalistonsuolle. Oppaana toimii sudenkorentoharrastaja Jouni Tuohimaa. Kokoontumispaikkana on kantatie 54:n eteläiseltä puolelta Sammalistonsuon laitaan johtava tie. Autoilla ei saa tukkia kulkua Sammaliston hevostalleille.

Retkellä käydään mahdollisesti myös läheisellä lammella. Mikäli sää on lämmin ja aurinkoinen paikalla pitäisi lennellä ainakin hukankorentoja, Lampikorentoja, tytönkorentoja ja kiiltokorentoja. Korentokesä on normaalissa aikataulussa ja paljon lajeja on jo lennossa, vaikka useimmilla päälentokausi ajoittuu heinäkuuhun.

Retki kuuluu Riihimäki-Seuran kanssa järjestettyihin torstaikävelyihin ja se kestää n.1.5h

Lisätietoja
Jouni Tuohimaa
serrata.system( at )gmail.com
044 579 5790

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , Read 170 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto