Helatorstaina yölaulajaretki Juppalanlammelle

Satakieli. Kuva: Sergey Yeliseev Flickr

Satakieli. Kuva: Sergey Yeliseev Flickr

Kesäyön täyttää kauneimpien laululintujen tauoton konsertti, josta saadaan ensimakua Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen järjestämällä yölaulajaretkellä Juppalanlammen maastoon helatorstaina 2.6. Kokoontuminen on Raviradan parkkipaikalla klo 22.

Parhaimpien laulajien tunnistaminen on haasteellista, koska ne eivät toista mitään tiettyä säveltä, vaan toistelevat ja varioivat toisten lintujen lauluja monenlaisten säksätysten siivittämänä. Juppalan ympäristö tarjoaa monipuolisen ympäristön pensaikkoineen, ojineen, lampineen ja niittyineen yölaulajille. Satakielten konserttoa voi melkein luvata, mutta myös viitakerttusen tapainen todellinen taituri on mahdollista kuulla.

Retki kuuluu Riihimäki-Seuran kanssa järjestettyihin torstaikävelyihin ja se kestää n.1.5h

Lisätiedot: 040-7546966

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , , , Read 168 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto