Retkelle Paalijoen kanjoniin ja Usminkalliolle 22.8.2010

Paalijoen kanjonin jylhiin maisemiin järjestetään luontoretki ensi sunnuntaina 22.8. Retkellä tutustutaan Paalijoen, toiselta nimeltä Paarijoen, Natura-alueen kalliomaisemiin Hyvinkään ja Riihimäen puolella, joenvarren lehtoluontoon, linnustoon ja nautitaan eväitä. Retki kulkee osittain myös Seitsemän veljeksen ulkoilureittiä Vantaanniemen louhosalueen poikki Usminkalliota sivuten. Mukaan on syytä varata maastopolulle sopivat kengät, säänmukainen vaatetus ja omat eväät.

Retken vetäjänä on Leila Järvinen ja lisäksi oppaina ovat Jouko Partanen ja Jukka Tanner. Retken järjestää Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys yhdessä Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen kanssa. Retki on kaikille kiinnostuneille avoin ja maksuton.

Mukaan voi lähteä kimppakyydeillä Riihimäen vanhalta linja-autoasemalta Torikadun varresta klo 9.30, paluu 14.30 mennessä.

Hyvinkääläiset voivat tulla suoraan kello 10:ksi retken lähtöpaikalle, opastus Pöölintieltä. Ajo-ohje: Vaiveronkadun kautta tultaessa jatketaan golfkentän ohi, ja Pöölintieltä juuri ennen vanhaa kolmostieta (130-tie) käännytään vasemmalle seuraten joenrantatietä 130-tien sillan ja moottoritien ali, ja käännytään heti oikealle, jossa tilaa pysäköintiin.

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , Read 169 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto