Luonnonkukkien päivä ja kasviretki su 14.6.2009

Tee kasviretki Riihimäen kaupunginmuseon pihalle ja marttakahvilaan sunnuntaina 14.6. klo 12-18! Luonnonsuojeluyhdistys on mukana valtakunnallisessa luonnonkukkien päivän tapahtumassa Riihimäen rautatieaseman tuntumassa kaupungimuseon pihapiirissä. Mukana ovat myös Riihimäen martat, Riihimäen vihreät ja Riihimäen kierrätyskeskus. Vuoden 2009 luonnonkukkien päivän teemalaji on ketoneilikka. Voit osallistua luonnokukkapäivään myös kotipihallasi ja hyödyntää sadan yleisimmän kasvilajin listää (www.sll.fi/luonnonkukat).

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: Read 168 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto