Torstaikävelyt Riihimäellä kesällä 2009

Perinteiset Torstaikävelyt järjestävät yhteistyössä Riihimäki-Seura ry ja Riihimäenseudun luonnonsuojeluyhdistys ry. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kaupunkilaiset. 

Loppukesällä vietetään Euroopan lepakkoyötä

28.05. Peruskorjattu Pohjolanrinteen koulu, kokoontuminen klo 18 koulun pääoven edessä.

04.06. Yölaulaja retki Peltosaaren kosteikkopuistoon, kokoontuminen klo 22 Jäähallin ja Työväentalomuseon välisellä kentällä. Oppaana Alssi Niskanen.

11.06. Suolijärven retki Kävelyllä tutustutaan Riihimäen maakunnallisesti arvokkaimpaan järvenrantaluontoon. Opastus lähtee jalkaisin klo 18 Vatsiantien ja Kalliorannantien risteyksestä. Kimppakyyti Riihimäen entiseltä linja-autoasemalta klo 17.30 Torikujalta. Oppaina Tarja Heikkonen ja Pentti Helenius. Heinäkuussa kesätauko

06.08. Sudenkorentoretki Hatlamminsuolle lähtee klo 18 Hiihtomajantien päästä. Oppaana ja asiantuntijana Jouni Tuohimaa.

13.08 Hautausmaakierros, kokoontuminen klo 18 Siunauskappelin luona. Oppaana kirkkoherra Kalervo Huttunen.

20.08. Todellista vai kuviteltua Riihimäkeä? Puusepänkatu, Tallikatu, Asemakatu… Kävelyllä kurkistetaan noin sata vuotta sitten laadittuihin Riihimäen keskustan suunnitelmiin, joista osa toteutui mutta osa jäi vain kartalle. Lähtö klo 18 Kauppatorilta. Oppaana fil.tri Timo Salminen.

27.08. Lepakkoretki, kokoontumispaikka Bad-Segebergin puisto, Peltosaari klo 21. Oppaana Eeva-Maria Kyheröinen.

03.09. Etelä-Vahteristo Alue on luonnonsuojelullisesti ja kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoinen. Sieltä on löydetty kivikautisia asuinpaikkoja, joista vain harva on ollut tietoinen. Kokoontuspaikka klo 18 Vahteristontien ja Lepolankujan risteys radan itäpuolella. Oppaana arkeologi Juha Ruohonen.

10.09. Euroopan rakennusperintöpäivän teema: kaupungintalo, kokoontuminen klo 18 kaupungintalon edessä. Kaupungintaloa esittelee kaupunginsihteeri Sirpa Mäki.

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: , , Read 168 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto