Turhakenäyttely Hämeenlinnassa

Riihimäen yhdistyksen ja luonnonsuojeluliiton edustajana Tarja Heikkonen on ollut mukana suunnittelemassa Hämeenlinnan kaupungin historialliseen museoon Turhake-näyttelyä, joka avataan 20.4. Turhakkeeksi  kutsutaan tarpeetonta, turhaa ja epäkäytännöllistä tavaraa tai laitetta. Suomen luonto -lehti on valinnut Vuoden turhakkeen yleisön ehdotusten joukosta vuodesta 2000 lähtien. Valituksi on tähän mennessä tullut lehtipuhallin, vaipankätkijä, ulkomainen pullovesi, hampurilaisaterian kylkiäinen, juotava jogurtti, kaupunkimaasturi, kahdet puhelinluettelot sekä mönkijä. Viime vuoden valinta oli pantiton pullo. Turhake-näyttelyssä on esillä myös Aimokoulun, Hämeenlinnan lasten ja nuorten kuvataide- ja käsityökoulun töitä, filmejä ja yleisölle turhakekysely.

 

Näyttelyyn kannattaa käydä tutustumassa ja miettiä, voiko omassa arjessaan nuukailla käyttäen kestäviä ja korjattavia tuotteita.

Turhake-näyttely on  20.4.-30.8.2009 Hämeenlinnan historiallisessa museossa, Kustaa III:n katu 8. Museo avoinna ma-su klo 11-17

Pääsymaksut aikuisilta 4,00 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: Read 168 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto