Kevätkukkaretkelle kirjastoon ympäristöviikolla

Luonnonsuojeluyhdistys on esillä Riihimäen kirjastossa 20.-25.4. ympäristöviikolla, joka on samalla valtakunnallinen nuukuusviikko.Lintujen kevätmuutto on parhaimmillaan ja ensimmäiset leskenlehdet ja sinivuokot kukkivat jo. Kirjaston ala-aulassa voi käydä testaamassa, tunnistaako tavallisempia ja hieman harvinaisempia kevätkasveja. Tarjolla on myös tietoa Riihimäen luontopoluista opasvihkosen muodossa ja luontolehtiä. Kirjaston yläkerrassa on luontoaiheisten kirjojen näyttely.

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: Read 170 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto