Riihimäellä ja Hausjärvellä etsitään Vuoden ympäristötekoa

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys on päättänyt perustaa Vuoden ympäristöteko- palkinnon. Palkinto jaetaan ensi kertaa alkuvuodesta 2009.

Palkinnon saajasta yhdistys kerää yleisöltä ehdotuksia. Saaja voi olla joko yksityishenkilö tai yhteisö, joka esimerkillisellä toiminnalla on edistänyt luonnon ja ympäristönsuojelua Riihimäellä tai Hausjärvellä vuonna 2008. Kulunut vuosi oli luonnonsuojelun juhlavuosi, jolloin Suomen luonnonsuojeluliitto täytti 70-vuotta.

Ympäristöpalkinto on tänän saakka molemmista kunnista puuttunut. Naapurikuntien puolella ja ympäristökeskusten toimesta ympäristöpalkintoja on jo jaettu.

Palkinnolla halutaan tuoda esille asukkaiden ja yhteisöjen ansiokasta vapaaehtoistyötä ympäristönsuojelun hyväksi.

Päätöksen palkinnon saajasta tekee Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen hallitus. Raadin jäsenenä on myös Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen Riihimäeltä.

Ehdotuksia voi lähettää yhdistyksen puheenjohtajalle Tarja Heikkoselle sähköpostilla tarja.heikkonen@suomi24.fi. 13.2. mennessä.

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Tarja Heikkonen
puheenjohtaja
p. 020-770 3409 t.
019-734 550 k.


Arkiston vastaavat:

No related posts.

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: Read 155 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto

Viimeisimmät kommentit