Koko perheen opastettu luontoretki Evolle 24.8.2008

Lähtö tilausbussilla klo 10 Hyvinkään linja-autoasemalta, 10.15 Riihimäen linja-autoasemalta, paluu lähtee Evolta noin klo 16.
Hinta: 8e jäsenet, 10e ei-jäsenet ja 5e lapset. Mukaan omat eväät, säänmukaiset varusteet ja vaikka oma kasvikirja, kiikarit ja kamera tai vain reipasta mieltä!

Retkellä tutustutaan Evon alueeseen yleisemminkin ja kierretään Syrjänalustan harjupolku, n. 3,5 km. Reitillä on pari metsälampea, pitkostettua suota, lähteikkö josta voi ottaa juomavettä, Yoldia-meren rantakivikkoa, paisterinnettä ym. Alueella risteilee myös muita polkuja ja karttoja on mukana, jos joku haluaa liikkua lähistöllä omatoimisesti.

Ilmoittaudu retken vetäjälle Harri Heinoselle joko emailitse: harri.heinonen (at) ppf.inet.fi tai puhelimitse: 040-7599908 (myös tekstiviesti käy). Ilmoittamatta jättäneidenkin kannattaa tulla lähtöpaikalle joko Hyvinkäälle tai Riihimäelle. Tilaa on vielä runsaasti!

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: Read 168 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto