Kevätkokous 2008

Tule yhdistyksen KEVÄTKOKOUKSEEN kuulemaan ja
keskustelemaan ajankohtaisista asioista!

PAIKKA: RIIHIMÄEN LUKIO
AIKA: TIISTAI 18.3. klo 18.00

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (vuosikertomus ja tilit), jonka jälkeen avointa keskustelua luonto- ja ympäristöasioista sekä liiton juhlavuodesta. Luvassa kahvia ja teetä, valokuvia retkistä yms. Tule kuulolle ja/tai esittämään ideoitasi ja ajatuksiasi!

Subscribe / Share

Article by Luonnonsuojeluyhdistys

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys
Luonnonsuojeluyhdistys tagged this post with: Read 169 articles by

Comments are closed

RIIHIMÄEN SEUDUN LUONNONSUOJELUYHDISTYS on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan piiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä. >>Jäsenkirjeet >>Toimintasuunnitelma 2016 >>Säännöt

Arkisto